Dragă Fan Curier, sper să dai faliment cât mai repede

Firma mai praf ca si Fan Courier, nu cred că poate exista, cel puțin refuz să cred. Din păcate, mi-a fost trimis un plic cu ajutorul acestei firme însă în ciuda faptului a ajuns de vreo 2 zile la mine în oras, nu reusesc nici cum să dau de ei.

Oricum prima situație tâmpită cu firma asta, a fost acum vreo 2/3 săptămâni. Sun la cei din orasul meu, ma prezint, spun cine sunt si că doresc o ofertă de preț pentru un magazin online nou. Am subliniat că o sa fie lansat curând. Termin poezia, si o domnioară de maxim 19 ani, mă întreabă de ce i-am sunat. Pfoai..

Reiau tot, dar cu alte cuvinte. După ce termin, mă întreaba:

Dar vreți să semnați un contract cu noi?

Doamne, atâta inteligență, mai rar. La mine în cap erau două cuvinte: Am vrut!

Îi spun că da, si imi spune următoarele:

Apooi nici nu stiu cum să facem.. Dar plățiti dvs. transportul că noi nu plătim..?!”

Îi explic fetei, că depinde.. în funcție de prețul comenzii si iar îmi spune că trebuie să plătesc transportul si că mai bine să îi trimit toate informațiile pe mail, că e mai bine acolo.

Bineînțeles, am refuzat să mai continui si atât a fost, prima situație.

A doua.

Cei de la Gomag, au trimis un plic, prin Fan Courier. Totul a fost bine până a ajuns la firma de curierat. Ieri pe la 12:00, primesc mesajul că se va livra între ora 9 si 17. I-am sunat eu, deoarece urma sa plec puțin de acasa si am zis să ne înțelegem, eventual sa merg eu cu masina unde sunt ei. De 6 ori nu au răspuns si de 3 ori mi-au dat ocupat(în decursul zilei). La sediu, la fel, pauză totală.

Am luat legătura cu Gomag, le-am explicat, ei au contactat firma de curierat si au avut nerusinarea să mintă că ei m-au căutat. WTF?? Si eu am stat mereu cu telefonul la mine, i-am sunat de aproape 10 ori intr-o zi si am avut si semnal si cica a fost inchis. Azi am asteptat coletul, mă gândeam că mă sună sau îmi trimit un mesaj sa merg eu la sediu dar încă nimic. Mâine mă duc la sediul lor, poate, poate reusesc să obțin acel plic.

Dacă în 2018, mai există astfel de afaceri pe piață, sper ca toate să între în faliment.

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer