Din 2017 în 2018 cu multe speranțe și planuri

A trecut și 2017. A fost unul din cei mai buni ani de până acum. A fost anul în care am călătorit mult, în care am făcut mulți bani, în care mi-am deschis prima firmă și în care am evolut enorm de mult din toate punctele de vedere. Nu cred că putea să fie mai bun de atât.

Am avut si eșecuri, dar la urma urmei, mi s-a demonstrat faptul că a fost mai bine așa, deoarece ele mi-au adus niște reușite mult mai mari și satisfăcătoare.

Deși începutul a fost unul cu emoții, totuși dupa primele luni, situația s-a schimbat.

Întreaga mea atenție e dedicată planului profesional, și de aceea am început niște proiecte în 2017 și pe care în 2018 vreau să le fac profitbile. Pe lângă asta, mă voi apuca de altele noi, iar unul dintre astea, este tocmai blogul. Și anul trecut am zis că o să fie un proiect nou, totuși am adunat ceva experiență în 2017 încât să înteleg mai multe chestii despre blogging.

Articolele despre criptomonede și investiții vor fi cele mai multe probabil, de așa natură să ajute orice începător cel puțin. Fără povești, fără prostii, ci strict pe baza experienței mele. Aici intră și promovarea și o activitate mult mai intensă din toate punctele de vedere iar de aceea, îmi voi dedica foarte mult timp și de asemenea bani pentru asta, chiar dacă inițial nu voi avea de câștigat nimic, consider că pe termen lung, beneficiile se vor vedea.

Lista de planuri ar fi mult mai mare pentru 2018, însă blogul și agenția ar reprezenta cele mai importante. De aceea, nu le voi scrie aici pe toate însă pentru mine 2017 a fost un an al naibii de bun și cu foarte multe beneficii pe termen lung.

La mulți ani și la cât mai mult realizări în 2018!

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

2 comments On Din 2017 în 2018 cu multe speranțe și planuri

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer