Despre sacrificii, riscuri, muncă şi succes

Cred că despre subiectul acesta, pe orice blog personal găseşti cel puţin un articol, mai mult sau mai puţin bun. Oricum, vreau şi eu să îmi exprim punctul de vedere vizavi de acest subiect, că pâna la urmă, de aceea blogul acesta, are viată.

Din păcate, prea puţini oameni înţeleg, cu adevărat ce înseamnă să faci ceea ce îţi doreşti. În cercul meu de cunoştiinte, prieteni şi apropiati, din păcate totul se învârte în jurul banilor. Până aici, hai ză zicem că nu e nimic ciudat, dar când aceştia preferă să aibă o viaţă modestă, în care să nu facă ceea ce le place sau lucruri care nu ii fac nefericiţi, din punctul meu de vedere, e o greşeală extrem de mare.

Văd oameni cu un potenţial extrem de mare în anumite domenii si niciodată nu i-am înţeles. Ba, mai mult. După anumite discuţii cu ei, mi-am dat seama că sacrificiul reprezintă doar mersul la muncă, trezitul de dimineaţă, spălatul vaselor sau plata impozitelor. Dacă astea sunt sacrificii, nici nu vreau să mă gândesc ce reprezintă să-ţi vinzi maşina ca să îţi deschizi o afacere, să renunţi la facultate pentru a da drumul unui proiect la care visezi de ani întregi sau să trăieşti de pe o zi pe alta, deoarece toţi banii au fost investiţi într-o afacere care nu promite nimic deosebit.

Adevărata problemă, stă în educaţie, deoarece unul din obiceiurile pe care le iubesc, este să citesc. În felul acesta, am reuşit sa acumulez diferite cunoştiinte, şi care mă caracterizează astăzi.

Bineînţeles, nu trebuie sa uităm nici de riscurile la care ne supunem în momentul în care dorim să realizăm ceva, riscuri pe care şi eu mi le-am asumat la un moment dat şi uneori chiar am dat greş. Dar am încercat din nou. Şi am reuşit.

Discutam cu o prietenă, despre subiectul acesta anul trecut în iarnă şi am ajuns la concluzia amândoi că oamenii, merită viaţa pe care o trăiesc. Atâta timp cât nu fac ceea ce le dictează inima, chiar şi dacă îşi sacrifică ani din viaţă, atunci nu mai depinde de părinţi să le ofere o viaţă fericită. Am citit la un moment dat un citit “Am renunţat la cine am fost, pentru a deveni cine am visat”, adevărat în adevăratul sens al cuvântului.

Munca de asemenea, reprezintă pasul final pe care sunt extrem de convins că orice antreprenor de succes, milionar sau campion, nu l-au evitat. Sunt sigur că asta e reţeta succesului în absolut orice vrei să faci sau să realizezi şi prin care voi trece mult timp de acum în colo, deoarece satisfacţia rezultatului final, reprezintă pentru mine, fericirea supremă, de cele mai multe ori.

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

2 comments On Despre sacrificii, riscuri, muncă şi succes

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer