Despre perioada de inactivitate şi rezultatele ei

În ultima lună, am avut o perioadă mai încărcată din toate punctele de vedere, ca urmare, blogul meu nu s-a mai bucurat de nici un articol nou. Asta nu înseamnă că aşa va fii şi de acum în continuare, ba din contra, o să încerc zilnic să scriu pe blog.

Între timp, dacă tot nu m-am mai ocupat de proiectele mele online deloc, am putut să gândesc la rece anumite aspecte ale lor, şi astfel am luat câteva decizii destul de drastice în ceea ce priveste activitatea mea online. Astfel fiind vorba, foarte, foarte posibil ca anul viitor prin toamnă cel târziu să intru pe piata de e-commerce, însa nu ştiu dacă neapărat în România.

De asemenea, îmi voi continua activitatea pe partea de afiliere, acolo unde site-ul meu a fost lăsat să “stea doar”. Chiar şi aşa, de Black Friday, am reuşit să fac ceva comisioane, mici dar relevante pentru mine.

În ceea ce priveşte activitatea de freelancer, momentan am renunţat la ea, special ca să-mi pot desfăşura în voie proiectele pe care le am în cap şi să îmi fac mai uşoară plecarea în State la vară. Însă nu este ceva sigur, mai ales că în 3 săptămâni intrăm în noul an..

În ansamblu, o sa încerc să mă axez cât mai mult pe plecarea în State şi pe analizarea unui posibil start-up. Voi reveni şi mâine cu un articol, până atunci mult succes! 🙂

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

1 comments On Despre perioada de inactivitate şi rezultatele ei

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer