Despre 2016 Şi 2017

Cu siguranţă 2016 a fost un an greu şi cu multe lucruri de învăţat, şi în urma căruia, am reuşit şă îmi îndeplinesc câteva vise. La sfârşitul anului 2015, nu aveam eu foarte multe planuri, însă în ianuarie 2016 am participat la ceva program de dezvoltare personală, şi într-un timp scurt pot să zic că am avut parte de o schimbare foarte mare a mentalităţii.

Astfel, în acea perioadă, am început să îmi fac acea lista cu planuri pentru 2016, cu ce vreau să realizez, cu ce vreau să învăţ, şi referitor la ce schimbare vreau să fac la mine, atât la fizic, cât şi la nivel de gândire. Şi pot să zic că la nivel general, chiar am reuşit să fac toate acele schimbări de care aveam nevoie şi pe care vroiam să le fac.

Lucrurile pe care am vrut să le realizez, nu au fost foarte numeroase, însa au însemnat destul de mult pentru mine, şi sincer chiar mă bucur că am reuşit să le realizez în mare parte. Ceea ce îmi pare foarte rău, este că am intrat într-o afacere mlm, şi m-a încetinit, noroc că nu am pierdut foarte mulţi bani, ca alţii.. Însă ceea ce am învăţat în 2016 despre tipul ăsta de afacere, este că nu e vorba de nici un venit pasiv, ba din contra, lucrezi mulllllt mai mult, însa în alt mod. Referitor la asta, am să scriu mâine un articol despre ce am învăţat anul ăsta, să fac aşa o listă frumoasă, că merită.

Şi referitor la 2017, cu siguranţă abordarea va fii altfel, mult mai determinat, mai hotărât şi mai precis. Dacă am învăţat ceva în 2016, cu siguranţă face referire cum să abordez anii care vor veni deoarece este foarte important. Şi după cum toţi au obiceiul să îşi propună tot felul de lucruri şi abia 20 % să le realizeze, o să-mi fac o listă de planuri şi lucruri pe care vreau să le realizez în 2017.

Cu siguranţă anul 2017 pentru mine va vorbi despre mai mult succes, mai mulţi bani, mai multe realizări şi multe alte lucruri, pentru ca am planuri mari.

 

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

2 comments On Despre 2016 Şi 2017

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer