De ce câştigi puţin ?

Întrebarea asta o am în cap încă de când eram în generală. De ce naiba unii oameni (eu de exemlu) câştig puţin iar alţii fac o grămadă de bani (încă de atunci lucram pe unde prindeam). Bineînţeles, răspunsul meu era unu clar: noroc! Nimic mai mult, doar noroc!

A trebuit să treacă ceva timp să îmi dau seama că defapt , toată treaba asta, e total altfel. În timpul în care am lucrat prin diverse locuri, am găsit răspunsul destul de uşor şi este destul de diferit faţă de ce ştiam eu până în acel moment.

Aşa că dacă ar fii să spun de ce unii câştigă mai mult iar alţii mai puţin mi-ar fii foarte uşor acum. În primul rând, sunt conştient că trebuie să fii bun în ceea ce faci pentru a putea cere un preţ mare şi pentru a fii recomandat de către clienţii tăi, pe urmă cu cât munca este mai uşoară cu atât un numar mai mare de persoane care fac acelaşi lucru este mai mare, şi deci, concurenţa mai mare, preţul mai mic.

În principiu, acestea sunt motivele pentru care unii oameni câştigă mai mult iar alţii mai puţin după părera mea, cu menţiunea că este vina fiecăruia dacă suma câştigată lunar este de câteva sute de lei!

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer