Cum şi-a ameninţat un tată fiul: îţi dau o palmă de râd toţi oamenii de tine

Probabil am folosit un titlu mult prea dur, dar în primul rând l-am folosit pentru a atrage atenţia şi în al doilea rând pentru că astăzi un tată exact aşa s-a adresat fiului său de vreo 7/10 ani.

Astăzi m-am dus până în Turda cu autobuzul şi din a două staţie s-au urcat nişte oameni care păreau mai ‘smecheri’. Bine, nu le-am dat atenţia, de obicei doar îi observ şi ţin cont de faptul că se află în jurul meu.

De data aceasta, tipul s-a aşezat în timp ce unul din cei doi copii ai săi a vrut să se aşeze exact în faţa mea. Până la urmă, s-a mutat lângă tatăl sau, în dreapta mea. Deci, exact în acel moment, respectivul tip tatuat şi plin de el i-a spus copilului “De ce dracu nu ai stat acolo dacă te-ai pus ? Data viitoare îţi voi da o palmă de o palmă de o să rădă toti oamenii de tine, ai înţeles ?”.

Bineînţeles că toţi s-au făcut că e ceva normal, şi totuşi autobuzul era plin de oameni. Sincer, era cât pe ce să îi zic ceva tipului, doar că exact atunci s-a pus cineva între noi şi am fost distras.

Dupa alte câteva minute, acelaşi tip, îi explica soţiei şi fetiţei sale, care erau în faţa mea cum l-a bătut el pe un controlor acum câţiva ani şi ce pumni în gură i-a dat. Really ? Nici nu vreau să ştiu ce armată face el acasă, bineînţeles pentru mine mai mult sau mai puţin e violenţă domestică.

Cu toate astea, ne mai întrebam de ce acei doi adolescenţi din Cluj l-au bătut pe un altul până la sânge.. Păi sincer cum, având în vedere comportamentul acestui tata.

De mici, copii sunt obişnuiţi cu bătaia şi ameninţările şi dacă i-au bătaie pentru ei, e ceva ruşinos. De aceea, consider că în acel caz, educaţia e de vină şi societatea care instigă la ură, bătaie şi la a fii cel mai tare. Bine, dacă ai crescut în puf, probabil nu ai avut treabă cu situatiile astea, dar dacă ai fost la o şcoala normală cu siguranţă ai văzut cel puţin o astfel de situaţie.

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

2 comments On Cum şi-a ameninţat un tată fiul: îţi dau o palmă de râd toţi oamenii de tine

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer