Vine iar criza sau.. ?

Lumea din jurul meu, se cam împarte în dou tabere. Cei care spun că vine criza curând, și cei care nu le pasă. Adevărul că cei din a doua categorie sunt mult mai numeroși iar ceilalți sunt doar câțiva, doar că eu tot mă uit la treburile astea cu bursele și cursul valutar și mai văd și pe acolo tot felul de chestii.

Oricum, văd tot mai multe persoane pe bloguri și diverse site-uri că se așteaptă la o astfel de chestie și până la urmă, e ceva normal, e ciclic. Deci oricând poate apărea o criză. Din punctul meu de vedere, acum nu e un moment foarte oportun să investești, și aici mă refer la sume în euro cu mulți de zero, așa cum îmi tot propun niște prieteni.

Văd asta și pe diverse grupuri, că apar tot felul de persoane care și-au adunat o sumă mai mare de bani și care este investită în ceva proiecte, care într-un astfel de moment s-ar duce naibii.

La cum merge cursul valutar, dacă e adevărat că euro în ianuarie o să atingă un nivel foarte mare, o să schimb și eu niște bani, măcar să profit cât pot de mult dacă tot nu m-am pregătit din timp de criză. Poate că asta mă prinde cam nepregătit, deoarece abia în ultimele luni am făcut ceva pregătiri, dar având în vedere că se va repeta în vreo 8/10 ani, cu siguranță treaba nu va fi la fel data viitoare.

Personal, mă aștept să urmeze o perioadă grea, iar dacă este așa cum zic miliardarii, atunci nu e tocmai ușor să treci peste, mai ales fără nici o pregătire..

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer