Criptomonede si nebunie

Primesc din ce în ce mai multă lume mailuri referitor la investițiile astea încât deja am început și eu să mă uit la câteva. Totuși la noi în țară practic în urmă treaba, deoarece uneori întreb oamenii sau pur si simplu aduc în discuție bitcoinul și mă opresc să mă întrebe ce e ăla. Întradevăr nu prea au treabă ei cu online-ul.

Am văzut că bitcoinul a bătut un nou record. Din nou. Deci probabil  va crește muuult mai mult de acum în colo. Am primit un mail de la cineva din domeniu(sau am citit pe un site) care afirma faptul că se așteapta ca în următorii ani(mulți) 1 bitcoin să valoreze un milion de euro sau ceva de genul acesta. Nah ce să zic, buna treabă pentru cei care și-au cumpărat câțiva la început dacă se va întâmpla așa. Personal nu știu ce să cred.

Din punctul meu de vedere în România e nevoie de multă educație pentru asta, deoarece am văzut că de Black Friday un număr considerabil de persoane au achiziționat produse în rate. Parcă văd pentru ce.. televizoare, aparate de cafea și alte nebunii. Defapt câțiva din prietenii din copilărie au mașini de mii de euro luate cu credit, dar ei nu au job, deci despre ce discutăm aici?

Am si eu două monede în cap ca să investesc niște bani însa cred că abia în anul următor, vreau să mai analizez puțin piață, să fac niște grafice și să înțeleg mai bine cu ce se mănâncă o monedă electronică deoarece sunt atât de volatile încât mereu riști să pierzi tot.

Din păcate există și monede care sunt făcute să păcălească oamenii, problema aici fiind îmbogățirea peste noapte. Așa că, aș face bine și eu să am grijă în ce îmi bag banii:))

 

 

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer