Creste iar Bitcoin?

Se pare ca Bitcoin a inceput sa creasca. Din nou. Nici nu m-am gandit la un moment dat ca nu o sa creasca. Eu acum sunt super prins cu alte chestii mai importante si nu mai am timp necesar sa ma ocup si de partea asta, insa in mod cert, trebuie luat cat mai mult si cat mai repede.

Nu am urmarit exact stirile din lumea cripto, ca sa stiu daca a fost ceva anume care a cauzat cresterea asta, insa in mod cert, o sa mai creasca, o sa mai scada si la un moment dat o sa treaca de pragul de 20k euro.

La ora la care scriu acest articol, tocmai a trecut de 6.8k. Evident ca o sa mai aiba stagnari si pierderi, insa eu cred ca va creste incet si sigur. Bine, asta nu trebuie sa insemne ca gata incepe iar nebunia. In plus, chiar sper sa nu mai fie iar nebunie si peste tot sa vezi doar discutii despre Bitcoin.

Am citit la un moment dat pe ceva site ca John Mcfee isi va manca penisul daca Bitcoin nu va trece de 500.000 dolari pana la finalul anului viitor. Mai nou s-a razgandit si a prezis cam acelasi lucru, doar ca a dublat valoarea. Adica a zis ca Bitcoin va atinge 1.000.000 dolari pana la finalul anului 2020. Chestia cu penisul lui a ramas valabila.

Nu stiu cine are curajul sa mizeze chiar atat de mult(bine, poate sa bage un alt motiv pentru care nu a avut dreptate dar na), insa nu m-as duce atat de departe. Oricum Bitcoin e de viitor.

ps: cumpara acum cat mai e mic!

 

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer