Concentrarea pe un singur obiectiv

În momentul de față, citesc cartea Esența Eficienței, scrisă de Daniel Zărnescu. Foarte, foarte bună, atinge subiecte extrem de importante. Astăzi, citind un capitol interesant, mi-am amintit cum am dat-o în bară acum câteva luni de zile si am pierdut aproape toți banii pe care i-am mai avut.

În momentul respectiv, îmi doream sa fac o grămadă de chestii, să îmi asigur venituri din cât mai multe surse însă nu vedeam faptul că fiind la început, trebuia să mă axez pe un singur lucru, si abia pe urmă, după ce automatizam sursa de venit, să încep si cu altele.

Din păcate, e o lecție destul de costisitoare, dar care m-a învățat multe, si chiar mă bucur că s-a întâmplat mai repede si am pierdut doar câteva mii de euro, deoarece dacă aveam 50.000 euro, toți îi pierdeam.

De aceea, tehnica de a realiza lucruri sau prin care îmi pun anumite obiective, s-a schimbat foarte mult si curând vor apărea si rezultatele, si sper să fie pozitive deoarece lucrurile în acea direcție par să se îndrepte.

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer