Comandă nouă de cărţi

Ziceam aici că vreau să îmi comand câteva cărţi. Până la urmă, nu au fost chiar cele de care am menţionat, defapt doar una, deoarece m-am răzgândit în ultimul moment. Am ales Secretele mintii de milionar, Incepe cu ce nu iti place si Conducta de milioane. Mi-am amintit în ultimul moment că două dintre astea mi-au fost recomandate de cineva şi am zis că sunt chiar oke.

Momentan citesc cartea Osho pentru fiecare zi. Personal, nu mă încântă foarte mult seria Osho. E a doua pe care o citesc şi în momentul de faţă mă voi opri aici. Are vreo 400 de pagini şi abia sunt pe la 120 şi sincer să fiu, nu sunt atât de încâtat de ea. Cel puţin genul ăsta nu ma atrage atât de mult.

Prima a fost Osho. Trăieşte periculos şi îmi amintesc că a fost mult mai oke. Săptămâna asta revin cu o recenzie completă la cea pe care o citesc şi cel mai probabil voi face nişte recenzii cât mai lungi la toate pe care le-am citit de când am început provocarea cu 50 de cărţi citite timp de un an, şi bineînţeles voi continua cu o recenzie pe săptămână.

Tu ce carte citeşti acum?

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

2 comments On Comandă nouă de cărţi

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer