Ce am citit în septembrie?

Treaba asta cu cititul am început-o când eram plecat din țară. Prima lună a mers foarte bine, iar a treia puțin mai slăbuț, deoarece majoritatea timpului eram plecat mai mult. Oricum, nu atât de rău încât să mă gândesc că am dat-o în bară. Sunt la a treia carte și mai am înca 10 zile din lună, deci pot să am cel puțin patru cărți citite luna asta.

Ideea e să renunț la obiceiurile care nu mă avantajează, precum uitatul la seriale. Diferența e că cele din luna septembrie au fost mult mai groase, deci aș putea spune că am citit dublu față de noiembrie.

În luna septembrie am citit nu mai puțin de 4 cărți, și chiar dacă am început-o pe a 5-a, de la un moment dat m-a lăsat rece, și am renunțat pentru moment. Nici nu era în sfera mea de interese și priorități. E vorba despre o carte de la Osho, denumită Osho pentru fiecare zi. Vreo 400 pagini. Iar celelalte pe care am reușit să le citesc, sunt:

  1. Osho – Trăiește periculos
  2. Zig ziglar – De la bine la excelent;
  3. Burke Hedges – Conducta de milioane;
  4. Descatușează-ți întregul potențial – Warren Veenman și Sally Eichhorst

Mai am cărți până prin ianuarie, deoarece de Black Friday nu mi-am cumpărat absolut nimic, deci luna următoare urmează o nouă comandă de vreo 10 cărți.

 

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer