Am cel mai “cool” vecin

În faţa mea, stă un cuplu, aşa în maxim 28 de ani. Tipa e oke, ea a fost prima care a stat aici, chiar şi înaintea mea, împreună cu o alta. Problemele au început de când a doua a plecat şi a venit prietenul ei sau soţul, deoarece au un copil mic.

Ţin minte şi acum momentul în care mi-am dat seama de faptul că tipu` e puţin mai diferit, acum un an. Acum câteva nopţi dupa 00:00 pe când am vrut să mă odihnesc, s-a apucat de cântat muzică populară. Nu am nici cea mai mică explicaţie, deoarece sunt sigur că el cânta. A ţinut-o aşa vreo 30 de minute după care s-a oprit dintr-o dată.

Printre multele probleme pe care le mai are, e cu parcarea mea. Fiind ultima de pe rând, e putin mai mare decât celelalte iar el având o maşină mai mare, are impresia că a lui e prea mică. Deci din 7 zile, în 5 zile o bună bucată din maşina lui e la mine, chiar dacă e ceva care ne separă parcările şi chiar dacă acolo e o maşină, asta după lungi discuţii în care i-am explicat că parcarea cu numărul 14 e a mea, nu a lui că atunci îşi punea maşina exact până la jumătatea parcării mele sau pur şi simplu direct la mine, zici că în batjocură.

În dimineaţa asta a facut-o lată iar. Îmi e milă dacă vecinii de sub el sau de vizavi dormeau. Ca şi un copil mic, s-a apucat de zbierat prin bucătarie şi de vorbit la telefon muuult prea tare:))))

Defapt, mai rău ca şi un copil, deoarece el conştientizează faptul ca la 7/8 chiar şi 9 dimineaţa în bloc nu se poate face aşa ceva. Eu nu am nimic cu nimeni, fiecare în felul lui, dar ăsta chiar e un tip ciudat:)))

Oricum, astea sunt doar câteva isprave..

 

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer