Cea mai importanta regula in afaceri – CASH IS KING

Niciodata nu am inteles exact chestia asta. Nici nu am luat-o in considerare deoarece pana anul acesta, toate sumele si cifrele pe care le invarteam lunar sau anual erau prea mici de luat in considerare, deci niciodata nu am stiut ce inseamna efectiv 50.000 sau 100.000 euro pana nu i-am vazut intr-un fel sau altul.

In afaceri apar situatii atat delicate, cat si tragice dar si placute. Cumva niciodata nu stii ce va urma maine chiar daca ai totul planificat sau ai totul pregatit de la a la z. Competitori, chirii, avize, echipa, institutii, clienti, furnizori, fabrici, legi modificate – toate astea pot fi de partea ta, cat si impotriva ta, cumva indiferent de situatie unele lucruri se intampla chiar daca tu ai facut tot ce a depins de tine si ceea ce s-a intamplat nu e deloc placut sau convenabil.

In ultimii 4 ani am trecut prin atatea situatii incat am ajuns la concluzia ca in afaceri, banii pot influenta tot sau aproape tot. Cel putin pana in momentul de fata la concluzia asta am ajuns.

Nu conteaza daca banii provin din credite, din profit, de la fonduri de investitii ci tot ce conteaza e sa te folosesti de ei intr-un mod cat mai util si productiv, deoarece daca ai un furnizor mai important care ti-a permis sa amani platile o perioada lunga de timp si cumva dintr-o data are nevoie de bani iar suma e destul de mare.. e putin delicat. “Toti banii sunt scumpi”(chiar daca e vorba de fonduri), dar trebuie sa alegi sursa cea mai comoda si facila pentru tine. Mereu lichiditatea trebuie sa fie prioritatea principala intr-o afacere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proudly powered by WordPress | Theme: Journey Blog by Crimson Themes.