Ce se intampla aici?

De vreo 6 luni cred ca tot am amanat sa dau drumul la blog. Am o groaza de articole pe care le-am scris in ultimii ani, mai mult pentru mine, ca un fel de mic jurnal. Multe dintre ele le voi publica aici pe blog in decursul acestui an deoarece trebuie sa stau sa le corectez si adaptez.

Pana una alta, acum sunt foarte sigur ca mi-am invatat lectia in ceea ce priveste consecventa si desi inca mai am arhiva blogului vechi pe undeva, nu o voi incarca aici deoarece acel stil si acel continut oarecum nu ma mai reprezinta si nu as vrea sa mai fie public, ci doar pentru mine sa imi vad evolutia.

Pana una alta, vreau sa ma axez pe scris cat de mult pot, chiar daca voi avea cateva luni foarte, foarte incarcate, dar blogul vreau sa aiba parte de o atentie speciala din partea mea si sa fiu cat mai disciplinat si sa evoluez constant in ceea ce priveste continutul pe care il voi scrie aici.

Cred ca tema actuala va ramane, desi inca are nevoie de multe retusuri si traducere completa, inca nu sunt 100% sigur, dar daca voi pune ceva custom, va avea un aspect destul de asemanator cu tema actuala. Articolele vor fi personale in mare parte dar si din categorii precum tehnologie, antreprenoriat, citit si eficienta timpului – sunt maxim de atent la partea asta si am grija constant sa fac treaba cat mai buna privind acest aspect.

Probabil voi face si un articol zilnic sau saptamanl cu stiri din domeniile mele de interes, deoarece in fiecare dimineata citesc si caut astfel de informatii, dar voi vedea pe parcurs cum evolueaza lucrurile. Pana una alta, ne auzim aici. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proudly powered by WordPress | Theme: Journey Blog by Crimson Themes.