Ce mai fac şi ce nu mai fac

În ultimele zile, nu am mai scris pe blog, însă zilnic îl verific.. nu înţeleg de ce, obişnuinţă. Am început cu ceva examene mai mici, şi încerc să îmi păstrez toata energia pentru a învăţa, deşi îi văd pe colegii mei aproape nepăsători. Sincer, nici nu am intrat încă în sesiune că eu deja mă stresez foarte tare. Ceea ce mă apasă cel mai tare, nu sunt neapărat examenele în sine, că nah uneori pur şi simplu din ghinion le pici, însă dacă nu reuşesc să le iau şi se adună creditele restante, plecarea mea în State e ca şi amânată.

În plus, eu mai am şi ceva restanţe din primii 2 ani şi asta e şi mai nasol, chiar dacă la ambasadă nu îţi mai trebuie foaia matricolă, deoarece dacă am prea multe credite restante pot sa repet anul, şi sincer chiar nu vreau asta.

Chiar dacă unii nu şi-ar face probleme în locul meu, eu unul aşa sunt: stres maxim. Ştiu, am mult de tras la capitolul acesta..

Astfel fiind vorba, cu plecarea rămâne doar interviul şi viza, care şi ea pare destul de ciudată anul acesta. Asta, după ce au anunţat că nu mai e necesară foaia matricolă. În felul acesta, ori pleacă toţi care îşi depun dosarul, ori doar un număr mic şi care se descurcă foarte bine la ambasată. Totuşi spre binele studenţilor, sper că e prima variantă.

În ceea ce constă activitatea mea online, cu siguranţă e foarte mică, singurul lucru care îl mai fac acum este să verific mailuri, mai un comentariu pe ceva blog, mai citesc un articol, dar de lucru, nu mai lucrez până în februarie. Revin eu în forţă, că oricum parcă sunt bolnav în asemenea situaţii şi sincer, prefer să lucrez o zi şi o noapte fără să mă opresc că aşa fac uneori decât să învăt 5 ore, şi asta doar pentru că îmi place mult ceea ce fac.

Cunosc şi eu multe persoane care studiază de ani de zile, au început cu liceenţa, şi acum sunt la al 3-lea master şi vor şi doctorat(sper că a glumit totuşi:)) ), dar personal, abia aştept să o termin, e ceva stresant pentru mine, nu pot nici să mă abţin de la muncă şi sa mă dedic studiului, dar nici nu pot să lucrez aşa cum vreau, deoarece dacă îmi deschid ceva firmă în sesiuni o dau rău în groapă. În acele momente chiar prefer să stau doar în casă şi să învăţ, deoarece nu reţin foarte uşor, şi trebuie să reiau materia, dar hai, încă un an şi jumătate.

În concluzie, sper că săptămâna viitoare va fi bine, voi avea doar 4 examene(colocvii), şi abia apoi intru în sesiune.

 

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer