Ce înseamnă să faci bani pe internet

Încă nu a trecut un an de când am decis să aleg internetul ca fiind sursa mea de venit şi să îmi creez un stil de viaţă cu ajutorul lui. Lucruri noi cu siguranţă am învăţat, atât în ceea ce constă cunoştiinţele pe care le am şi care mă ajută să ofer servicii de calitate dar şi cum să discut cu oamenii, cum să mă comport într-o discuţie online, cum să nu mă las manipulat dar şi să ţin cont de faptul că timpul meu e limitat şi nu trebuie să muncesc pe seminţe dacă vreau să trăiesc aşa cum doresc eu.

Pe lângă asta, ceea ce este cel mai important, am învăţat că atunci când vine vorba de muncă online şi muncă fizică, nu există nici o diferenţă. Ba mai mult, în cazul proiectelor online lucrezi mult mai mult decât în alt sector şi asta, doar dacă îţi place ce faci.

Degeaba zic unii că, nu îmi pasă de nimic în timpul ăsta, că lucrezi liniştit de la calculator, că doar cei care lucrează pe internet, ştiu cum stă treaba cu adevărat.

Asă că, treaba cu internetul şi cu muncă nu este deloc uşoară, ba mai mult, ai nevoie de multă răbdare, deoarece aici rezultatele se văd doar în timp şi după multă, multă muncă.

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer