Câți angajați are Lidl?

Din păcate, în Cluj, cel mai aproape supermarket de mine e Lidl, dar curând se va schimba asta, deoarece în zona unde stau au început lucrarile la ceva supermarket Profi. Oricum nu are rost, deoarece o să mă mut într-o zonă centrală curând.

Ideea stă în felul următor – în acel Lidl, sunt 8 case unde poti plăti, dar in medie sunt deschise 2. De obicei, la fiecare casa stau cam 6-10 persoane si abia după ce numărul lor e mai mare, se deschide si a treia. “Vine cineva din spate”.

În magazin, pauză totală. Nici măcar un angajat, foarte rar mai vezi câte unul că se plimbă iar dacă vrei să îl întrebi ceva, nu îl prinzi.

Chestia asta din ce mi-am dat seama, e valabilă pentru orice magazin Lidl, deoarece săptămâna trecută am cautat ceva în Turda si nu era nimeni pe acolo, erau deschise vreo 4 case si fiecare avea câte 8 – 10 oameni la coadă.

Eu personal, mereu evit magazinele Lidl, din cauza faptului că nu prea poți cere explicații si stai la coadă între 5 si 15 minute, în functie de noroc, dar din ce am observat, mereu treci de 10 minute. Personal mi se pare foarte frustrant. Intri si în 2/3 minute îți cumperi ce ai nevoie si stai 10 minute la coadă.

La voi la Lidl cum e? Totul decurge mai bine sau situația este la fel?

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer