Câte ore lucrezi pe zi?

Știu că sunt tot felul de cărți care să te ajute să lucrezi cât mai puțin pe zi, însă chiar nu mă interesează să reduc numărul orelor lucrate, ci să ajung la cât mai multe, deoarece nu degeaba m-am lăsat de facultate.

Într-o altă ordine de idei, mai stiu si că din punct de vedere al sănătății nu e tocmai oke să stai la birou 15 ore pe zi, dar am de gând să renunț la scaun si să îmi fac un birou la comandă de la care să lucrez doar din picioare.

În momentul de față, cea mai mare activitate o întreprind pe Google Adwords. Defapt, pot spune că încă testez, deoarece am de învâțat foarte multe lucruri. Bine, având un buget mai mic momentan, nu implementez campanii toată ziua, însă le verific, mai fac tot felul de cursuri plătite, altele gratuite, si iau de la toate ce consider că mă ajută.

Ajung cam la 10 ore pe zi în fața laptopului, hai să spun maxim 12, însă în viitor, vreau să ajung la 14 ore de muncă pe zi. Bineințeles, nu în fața calculatorului, deoarece desi momentan testez si afilierea prin Adwords, vreau să lansez un magazin online pe o nisă foarte bună cu un potențial extrem de mare.

Știu că nu e foarte oke ceea ce vreau să fac, însa eu cred că fără sacrificii nu putem ajunge unde ne dorim. Toți care mă cunosc au impresia că am înnebunit, că am ajuns la 10/12 ore de muncă pe zi, dar dacă le-as spune de minim 15, sigur mi-ar recomanda un spital de nebuni.

Cert este că totul se rezumă la organismul fiecăruia, deoarece am citit si eu de unii care băgau 20/22 de ore pe zi si chiar dacă au avut un stil de viață greu din punctul acesta de vedere, totusi, acum la +65 nu au absolut nici o problema, deci depinde de fiecare.

 

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

4 comments On Câte ore lucrezi pe zi?

 • N-ai cum sa bagi 20 de ore la pc. Poate sa te joci, sa odihnesti, in oarecare masura creierul. Esti productiv, cu adevarat, 7-8 ore pe zi. Restul… pierzi timpul. 🙂

  • Eu oricat de mult as incerca, un procent din orele petrecute din zi la laptop tot le pierd.. aici ai dreptate.

 • Este relativ ușor să confundăm „stat în fața PC-ului 12h” cu „lucrez 12h”. Dacă te apuci să faci tracking automat la ce faci s-ar putea să ai o surpriză nu neapărat plăcută în ceea ce privește munca efectivă.

  Îți recomand un utilitar de genul Paymo Plus sau Waka pentru a face asta și s-ar putea să vezi că, de fapt, din alea 12h de stat la PC lucrezi efectiv 5-6h. Restul le petreci în context switching: stai să-i răspund lui X pe blog, stai să văd ce s-a scris pe forum șamd.

  • Multumesc, chiar saptamana trecuta am cautat ceva insa am abandonat deoarece nu era ce mi-am dorit si am lasat pe alta data.

   O sa ma uit peste ambele si chiar o sa testez cel putin unul din el, care mi se mare ca se potriveste cu ce am eu nevoie 🙂

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer