Cât de scump e un display de telefon?

Destul de scump. Ieri, mi-am schimbat display-ul de la telefon. Am un j5 din 2017. Am plătit exact 400 ron, cu tot cu manoperă. Nu stiu dacă am fost fraierit, însă eu am căutat pe net si doar un display pentru j5 2017, costă aproximativ 315 ron. Bineînțeles, baiatul, a pus manopera, si mi-a spus direct 400 ron.

Dacă îmi spunea 500 ron, renunțam si îmi comandam altul nou deoarece am dat exact 899 ron pe telefon. Chiar si asa, stau si mă gândesc dacă s-a meritat să dau atât, doar că l-am cumpărat în luna ianuarie si nu mi-a creat absolut nici o problemă.

De vreo 2 săptămâni, am vrut să îmi cumpăr o folie de sticlă, sau ceva ca să îi protejez ecranul, însă am tot amânat, am zis că lasa.. este vreme. Zilele astea, mi-am făcut timp si am dat si de câteva ori mai mult.

În momentul în care l-am ridicat de jos nu mi-am dat seama ce am făcut cu adevărat. L-am luat, l-am sters de praf si l-am bagat în buzunar. Am ajuns acasă si am vrut să dau un telefon, însă se mai vedeau câteva liniuțe pe el. Am crezut că înnebunesc.

Până la urmă, bine că am rezolvat-o rapid cu băiatul la care am fost. Acum, vreau să comand ceva folie de protectie si poate chiar o altă husă, si chiar dacă dau mai mult, vreau să fie de calitate.

Am o grămadă de prieteni, care au ecranele crepate, zici că au dat cu ele de perete, unii chiar au găuri în ecrane, dar le functionează.. Oricum, important e că am reusit să rezolv toată problema destul de rapid.

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer