Când ne cumpărăm masină?

De când am permisul, nu am avut niciodata o masina si nici nu am prea condus. Defapt, am condus prin Islanda de câteva ori cand era liber un coleg portughez(el conducea mereu), am mai condus pe la 18 ani si zilele trecute de câteva ori. Si cam atât.

Nici nu mă prea pasionează si nici nu am avut nevoie de masina.

Treaba s-a schimbat. Acum locuiesc într-un oras mai mic, la vreo 40 km de Cluj si sunt cam mort făra masină. Asa ca luna viitoare, o sa fac în asa fel să cumpar una mai ieftină de câteva mii de euro, cât să ma poată duce unde am treabă si să nu stau tot dupa autobuze. Momentan rup anunturile de pe net.

În mod cert, dacă locuiam tot în Cluj, nu îmi cumpăram deoarece cu masina pierzi mai mult timp pe acolo. Cel mai usor e să folosesti autobuzele si o trotineta electrica. Combinatia perfectă.

Încă văd pe acolo, o grămadă de studenti cu ditamai masina dar locurile de parcare lipsesc, asa ca o lasă pe unde apucă. Curg amenzile la greu.

Oricum, personal, nu văd un motiv bine intemeiat pentru care ai folosi o masina într-un oras mare si tu mergi doar la job si înapoi acasaă

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer