A început campionatul mondial de fotbal 2018

Ai asteptat campionatul mondial de fotbal? Eu nu prea. Defapt, nici măcar nu am stiut când începe, a trebuit să dau o căutare pe Google de vreo săptămână. Acum 5 – 7 ani, îl asteptam cu prietenii cu sufletul la gura, insa acum, nici nu mai am timp, si nici nu mai consider ca are vreo importanta majora, ci strict pentru distractie, cand mai stau cu prietenii seara.

Am pe cineva in lista de prieteni pe Facebook, deci omul respectiv trebuia să se facă comentator sau ceva “specialist” în a comenta meciuri din fotbal. Zici că e un jurnalist pe acest domeniu, deoarece nimic nu îi convine când echipa lui preferată e nedreptățită.

Cam asa arată grupele, unele mi se par destul de oke. Chiar mi-ar plăcea să fie niste meciuri strânse după sferturi, nu cum a fost cu Germania si Brazilia data trecută.

Cu siguranță campionatul mondial de fotbal ar reprezenta altceva pentru mine si pentru mulți alții, daca ar fi si România în grupe, însă din păcate, nu e.

Am văzut al doilea meci doar, însă nu ma prea tentează momentan deoarece nu sunt asa importante, eventual o să fiu mai atent în sferturi, semifinale si finale.

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer