Calităţile care te ajută să câştigi bani pe internet

În jurul acestui subiect, se învârt foarte, foarte multe mituri şi povesti, care mai de care.. Chiar dacă fiecare crede ceea ce vrea, totuşi nu mai este nici o noutate faptul că poti să trăieşti şi din internet şi dacă nu esti genul de persoana care mereu ar investi şi s-ar apuca de multe proiecte, o poţi duce foarte bine fără prea multe bătăi de cap, dovadă stau ataţia oameni..

Bineînteles, ca să ajungi la viaţa lejeră şi comodă pe care multe persoane o afişează(dar nu toate o au), ai de tras, de făcut sacrificii, de zile şi nopţi muncite şi de acumulat foarte multe cunoştiinţe. Pană la urma urmei, odată ce mi-am făcut diferite prieteniii prin mediul online, am dedus faptul că e nevoie să ai anumite calitaţi pentru a reusi sa faci bani pe internet, indiferent în ce domeniu. De aceea, in acest articol, voi vorbi strict de acest subiect.

O persoană care câştigă bani din internet, trebuie să fie foarte răbdătoare

Am spus-o multora şi o mai spun de câte ori este nevoie.. să câştigi bani pe internet, la început poate fi un adevarat chin. De aceea, nu toată lumea reuşeşte asta, deoarece din experienta mea, cel mai simplu mod prin care se câştigă bani este să te angajezi, chiar daca sună foarte ironic. Simplu, te-ai angajat şi dupa doar o luna ai banii de salariu în cont, mulţi sau puţini, asta e total altceva, însă când vrei să faci bani pe internet, ai nevoie de o răbdare foarte mare.

Trebuie să fii conştient de faptul că nu poţi face sute şi mii de euro din primele luni, pentru ca]ă până la urma nimeni nu te plăteşte să stai online. Aşa că, din punctul meu de vedere, rabdarea este o calitate foarte importantă a freelancerilor şi a webmasterilor, deoarece e nevoie de timp, în care trebuie să inveţi lucruri de toate domeniile aproape, să testezi, să piarzi mulţi bani pe proiecte şi abia apoi după ce faci sacrificiile necesare ajungi să traieşti din asta.

Initiativa 

Am văzut de asemenea, foarte multe persoane care stau ore întregi pe internet în fiecare zi şi fără să facă nimic de calitate, pur si simplu doar pierd timpul degeaba, şi e păcat deoarece foarte multe persoane au un potenţial mare şi nu profită de acest lucru. Acum ceva timp, am avut o experienţa foarte urâtă, prin care aproape că ma rugam de acel cineva să se apuce de lucru, să faca şi el nişte bani. Stiu..

Pâă la urmă, trebuie să fie o diferenţă între angajaţi, freelanceri şi antreprenori, de aceea caracterul şi personalitatea noastra influenţeaza uneori acest lucru.

Constientizarea provocarilor

Provocari

Chiar şi ca angajat ai foarte multe provocari, doar ca acolo e simplu:  Şefu…!!! Totuşi ca liber profesionist, va trebui să faci anumite alegeri care iti pot influenţa viaţa şi comoditatea, pentru că aşa e treaba cu internetul, pana înveţi trece mult timp şi pierzi o grămadă de bani. Cu cât provocările sunt mai mari, cu atat persoanele cărora le apar şi trec peste, ajung mai departe, exact acolo unde îşi doresc.

 

 

Asumarea responsabilitatii

Probabil este una dintre cele mai cunoscute calitaţi ale antreprenorilor şi în cazul de faţă este valabilă şi în cazul nostru. Până la urma urmei, trebuie să ne asumam responsabilutatea pentru munca şi activitatea noastră din mediul online, deoarece tot ceea ce facem o facem din placere şi pentru că asta ne place să facem, altfel, nu am reuşi să realizăm lucrurile din mediul online.

Când avem o echipa online, atunci treaba e cu totul alta, responsabilitatea creşte, cerinţele ambelor părţi cresc şi fiecare acţiune pe care o faci va avea un rezultat, bun sau rau, depinde doar de tine.

 

Mereu dispus sa inveteAntreprenori

Personal, în momentul de faţă, cel puţin o oră în fiecare zi studiez, învăţ şi citesc lucruri noi din social media şi internet marketing. Bine, de multe ori mă întind la lucruri care nu mi-ar fi neaparat de folos dar care mi se par interesante, in ideea in care, la un moment dat îmi vor fi de folos.

Acest lucru, este recomandat în special pentru începători, adica pentru cei care îşi doresc să facă bani pe internet sau care fac sume foarte mici din care nu pot să trăiască. Acest lucru, este mai mult decat important, deoarece aceasta este cea mai importantă perioada din viata lor în online şi care trebuie să inceapa cu dreptul.

 

Concluzie

Sunt foarte sigur că acestea sunt doar cateva din calităţile care te ajuta să trăiesti din internet, dar care pentru mine au avut o importanţă foarte mare. De aceea, daca ştii o altă calitate necesară pentru a face asta şi pentru a avea succes, te invit să o prezinţi printr-un comentariu:)

 

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer