Ca să câştigi din afiliere trebuie să munceşti

După cum am mai scris pe blog, momentan lucrez la un site de afiliere. Este primul şi acum experimentez toate lucrurile în domeniul acesta. Şi bineînţeles, am avut parte de câteva surprize care mi-au îngreunat tot procesul.

Astfel, ca să înţelegeţi mai bine afilierea nu e chiar aşa uşoară (dar nici grea), nu vin banii gârlă după ce pui 10 articole pe site. Nu vei sta să te uiţi cum cresc vizitele, aparent şi încasările.

Aici vorbim de o muncă pe toate părţile SEO, articole, link building şi promovare, abia apoi după ce punem părţile astea bine la punct, ai putea sta sa vezi cum îţi intră banii în cont. În plus, pentru un neştiutor, ai de aranjat site-ul ca să îţi fie aprobat (mie personal prima data mi-a fost respins, site In construcţie), apoi semnarea contractului, după scoate-l, semnează-l, scandează-l şi trimite-l iar.

Sunt chestii care îţi fură timpul practic, fiecare câte o zi aproximativ şi uite aşa banii apar din ce în ce mai greu. Pe urmă, după ce l-ai pus la punct pe partea de design şi seo, urmează să îl creşti, partea de link building care e foarte importantă, să-l aduci pe prima pagină acolo unde vei avea comisioane foarte frumoase.

Nu e chiar cea mai uşoara afacere online ţinând cont că trebuie sa ai răbdare, însă cu siguranţă vei fii mulţumit iar rezultatele te vor satisface pe deplin. Aşa că, înainte să te apuci de afiliere, pregăteşte-te de multa muncă, multe zile şi încearcă pe cât posibil să profiţi de fiecare minut pe care îl ai.

În plus, bugetul e foarte important, atât pentru advertoriale, cât şi pentru seo şi articole dacă nu le scrii tu. Iar un alt aspect de care nu am menţionat face referire la produsele pe care tu le prezinţi pe site. Degeaba ai cele mai bune produse de pe piaţă, dacă nu sunt cele căutate şi de unde poţi lua un comision extrem de uşor. Analizează deci concurenţa bine, research bun si de calitate şi sigur vei reuşi cu multă muncă.

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer