Încă 4 examene

Nu de mult m-am trezit, şi am zis că dacă tot am lenevit cateva ore, să mai scriu ceva pe blog, că oricum, a trecut ceva timp de la ultimul articol. Aşa că, de data aceasta voi scrie doar cateva idei, că oricum încerc să îmi menţin toată energia strict pe studiul pentru examene.

Săptămâna trecută a fost de groază, examene în fiecare zi, simţeam că o iau razna, când ieşeam de la unul, treceam pe la bibliotecă să mă pregătesc de al doilea, uneori chiar în aceeaşi zi.

Oricum, până acum totul e bine, azi am avut unul pe care l-am promovat şi mai urmează încă 4. Vroiam să zic, cele mai grele..

De asemenea, mi-am făcut aşa un mic plan, să ştiu pe ce proiecte mă voi focusa mai mult, şi ceea ce-i sigur, e că uşor, uşor, voi renunţa la clienţii români, eventual unul sau doi, dar o să încerc să fac pasul, motivele sunt mult prea multe şi ar trebui să scriu pe aici romane, însă într-un articol viitor.

Ceea ce m-a făcut să fac aceasta alegere să spun aşa decisiv, face referire tocmai la faptul că din mica mea experienţă, românii te pun la muncă pe gratis dacă ar putea, nu mulţumesc! Bine, mai sunt şi excepţii, şi în plus, şi indienii şi pakistanezii, se luptă cu tine pentru 0.5 euro, dar aici este vorba de total altceva.

O zi frumoasă!

 

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer