Au inceput sa apara specialisti care vor garanta ca in urmatoarele cateva luni vor creste enorm de mult criptomonedele

Numai specialisti. Peste tot. Mai e un pic si incep sa apara si cursurile. O gramada de prieteni imi pun tot felul de intrebari referitoare la ceea ce le-au spus unii “specialisti” despre criptomonede.

Cu timpul am inceput sa invat tot mai mult sa analizez care pot fi niste investitii bune pe termen lung si care sunt proaste. Si am ajuns la concluzia ca stiu atat de putine.. Si nu ma refer doar la piata cripto!

Fie ca vorbim de grupuri de facebook, forumuri sau fata in fata, au aparut niste persoane care fac oamenii sa isi vanda masinile si sa isi bage banii in criptomonede, ceea ce mi se pare nasol rau.

Oricum, dupa ce vezi ca incep sa creasca, e foarte usor sa zici ca vor creste in continuare o perioada, ca doar na, nu esti tampit. Cand eu le spuneam ca pana la urma tot vor creste si e doar o perioada de minim un an scaderea si stagnarea asta, imi spuneau ca visez frumos. Lasa ca vin ei acum si imi spun ca vor creste..:))

Din punctul meu de vedere, nu cred ca ar trebui sa ascultati de cei care dau sfaturi care atunci cand piata criptomonedelor a scazut, s-au ascuns ca niste lasi. Normal ca o sa creasca in continuare, dar o sa mai urmeze o perioada de scadere, de stagnare si tot asa.

Daca tot vreti sa investiti in cripto, eu recomand sa se faca pe termen lung/foarte lung. Si nu mai ascultati ce va spun unii si altii. Cititi, analizati si invatati sa va faceti propriile voastre analize.

Indiferent de situatie, daca vreti sa investiti in cripotomonede, investiti doar o suma de bani, un procent mai mic sub 5% din bugetul vostru, deoarece din cauza faptului ca sunt foarte volatile cateva sute de euro pot sa isi piarda valoarea foarte usor. Mai bine investiti intr-o companie la bursa decat in criptomonede. E strict parerea mea personala.

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer