Anul viitor o să-mi cumpăr o maşină

Niciodată nu pot spune că m-au atras maşinile extrem de mult, să fac din asta un obiectiv şi să deţin una de fiţe. Am şi eu ca orice om, nişte maşini care mă atrag, dar momentan sunt mult prea scumpe pentru mine şi nici nu consider că a avea o maşină e ceva extraordinar, mai mult doar o necesitate. Bine, când vorbim de maşini de sute de mii de euro, e total altceva.

Acum însă, treburile s-au schimbat şi o maşină cu un consum mic, va fii un obiectiv prioritar în 2017. Asta, după ce mi-am dat seama că pierd mult prea mult timp pe schimbatul autbuzelor, aşteptatul lor, aglomeraţie (de care o să mă bat şi cu maşina), ai grijă la buzunare, fugi după ele.. Întradevăr, o maşină implică multe costuri suplimentare, dar eşti mult mai relaxat şi comod.

Astfel, chiar dacă în Cluj la orele de vârf e o mare problemă, totuşi o să renunţ la transportul în comun şi la taxi şi îmi voi cumpăra o maşină, doar pentru a-mi uşura deplasările prin oraş. În plus de asta, aproape zilnic fac câteva ture de oraş din diverse motive, şi am decis că asta e cea mai bună soluţie.

Am eu ceva în cap (decapotabile), însă nu sunt sigur ce voi alege, şi nici în ce luna o voi cumpăra. Cert este că am nevoie de una mică, care să nu-mi creeze multe bătai de cap şi cu care ma pot deplasa acolo unde am nevoie.

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

1 comments On Anul viitor o să-mi cumpăr o maşină

  • Salut, trebuie sa fii atent ce cumperi, personal iti recomand un opel astra, ceva de genul 1.2 benzinar, consuma putin si gasesti piese ieftine. Iti zic benzinar pentru ca este ceva mai ieftin sa o intretii. Daca nu este inscrisa trebuie sa te interesezi mai intai cat costa timbrul de mediu si celalte taxe, bafta!

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer