Anul acesta trec de pe Windows pe Mac

De când mă ştiu, doar windows am folosit, motiv pentru care nu mi-a fost greu să îmi aleg laptopul sau calculatorul. În urma dezvoltării companiei Apple, din ce am văzut au nişte produse foarte atractive cel puţin pentru mine şi cum m-am săturat de windows cred că voi renunţa de tot la windows.

În plus de asta, deoarece munca mea se desfăşoară în mod exclusiv pe laptop cu siguranţă, vreau să încerc ceva mai puternic si mai bine optimizat. Până acum nu am mai avut absolut nici o tangenţă cu un alt sistem de operare, însă urmează să o fac.

Anul trecut, mi-am cumpărat un Acer, relativ ieftin, însă l-am prins la o reducere, şi după doar câteva luni, m-am trezit în pat cu 2 şurubele că mă deranjau la antebraţ :))). Probabil a fost un caz unic, sau cel puţin asta vreau eu sa cred.

Chiar şi din punct de vedere al designului, mi se par mult mai atractive şi mai plăcute, de aceea nu am stat prea mult pe gânduri şi am analizat putin piaţa. Astfel, la o primă verificare, am pus ochii pe Apple MacBook Pro 13, pretul sau fiind undeva la 6.000 lei.

În orice caz, nu îl voi achiziţiona perioada aceasta, însă anul acesta cu siguranţă vreau să fac aceasta trecere, de aceea dacă aveţi nişte recomandări, le aştept în comentarii.

 

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer