Angajează-ma la tine că nu știu să fac nimic

Printre cunoscuți s-a cam dus vorba, cum că aș avea o mare afacere de succes, că fac la bani de mă enervează și mă sună mereu de la bancă să merg după ei că nu mai au loc unde să îi pună. În capul lor.

Altii mă întreabă ce fac eu mai exact și cu ce mă ocup, deoarece și ei sunt în căutarea unui job și poate se reprofilează. De obicei nu durează foarte mult până le explic, cam în 10 minute le pun capac. Când le mai dau și articole în engleză să citească chiar le dă cu eroare. Nu că sunt în engleză, ci pentru că sunt acolo avioane și extratereștrii verzi.

Săptămâna trecută cineva a zis să îl angajez că nah, nu se descurcă așa bine iar după ce a citit puțin, s-a făcut că plouă.

Oricum, personal chiar am impresia că oamenii preferă să meargă la un job unde sunt plătiți pe niște taskuri cât mai banale, sau dacă se poate pe nimic, pur și simplu să piardă vremea degeaba. În apartament la mine am auzit o discuție azi noapte, de genul acesta (la “colegi”), că preferă să nu facă nimic și să aștepte zilnic să treacă timpul.

Chiar nu pot sa înțeleg genul ăsta de mentalitate, dar sunt multe persoane care intră în aceeași categorie. Așadar, cum i-am spus unui prieten care vroia să piardă timpul acum 3 ani, așa vei fi și plătit, strict pe beneficiul adus societății.

Cu cât intru mai mult în marketingul ăsta digital, cu atât îmi dau seama că sunt un mic junior și am atât de multe de învățat. Asta alături de o muncă zilnică, sacrificii și multe alte lucruri.

Sincer, până acum mă bucur că am luat-o pe calea asta, deși e foarte greu, mai ales la început, îmi place mult. Vorbesc serios.

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

2 comments On Angajează-ma la tine că nu știu să fac nimic

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer