Cat de utilă e o agendă zilnică?

Lunile trecute, aveam ceva probleme serioase cu productivitatea si organizarea activităților zi de zi. Nu pot spune că totul a dispărut, deoarece nu e asa, însă mi-am îmbunătățit modul de lucru foarte mult. Întradevăr am mai citit si cărți pentru asta, însă sincer, am reusit cu o agendă zilnică, deoarece sunt mult mai productiv si am rezultate mult mai bune în ceea ce constă modul de lucru.

Acum ceva timp, căutam solutii pentru asta, si într-un final, am reusit să dau de agenda lui Daniel, care e mai mult decat perfectă. Au trecut abia 2 – 3 săptămâni dacă nu mă însel si am reusit să îmi imbunatatesc toata activitatea zilnica.

Cel mai interesant este tocmai faptul ca e aranjata in asa fel încât să ai rezultate maxime cu tot cu ore + că la începutul său, sunt niste chestii pe acolo, care trebuie completate de tine, în funcție de planurile tale.

Pentru unii, e irelevant, deoarece pot folosi o agendă normală. Oricum, chestiile de care vei avea parte dacă o vei comanda:

  • Orele sunt de la 08 la 22;
  • Ai loc de notițe geenrale;
  • Ai loc de context/sarcini unde explici ce ai de făcut;
  • Timp estimat pentru fiecare sarcină;
  • Poți trece detalii cu privire la ziua respectivă, adică ce înseamnă;
  • La final, poți analiza totul să vezi în ce procent ai reusit să te ti de treabă;
  • E agendă nedatată, adică treci tu dată zi de zi.

Eu am comandat înițial cartea Esența eficienței, însă m-a sunat o doamnă si mi-a spus că tot pachetul e la 99 ron, si nu am mai stat pe gânduri. Despre celelalte două cărți nu pot spune foarte multe, deoarece abia ce m-am apucat de ele, în schimb acea agendă zilnică e tare de tot.

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer