Afaceri online sau afaceri locale? Sau poate freelancer..

Cred ca anul trecut a fost cel mai bun an din punct de vedere financiar, dar in acelasi timp a fost cel mai rau an din punct de vedere al investitilor esuate si a banilor aruncati doar pentru niste idei si persoane care doar au mancat bani, dar treaba nu au facut, adica 0 rezultate.

Pe online nu am prea facut mare lucru in ultimii 3 ani, adica cam nimic separat, nici un client, nici un proiect de afiliere, nimic. Dupa ce anul 2022 a fost teribil. Cu toate investitiile si pierderile, parca imi e dor de stabilitatea pe care am avut-o in mediul online(desi in afaceri nu e vorba niciodata de asa ceva), adica fara spatii in chirie, fara angajati si fara multe alte chestii.

Partea de freelancing cred ca iarasi este una care ar merita o atentie mai mare pentru persoanele care nu au chef de prea multe batai de cap. Atata timp cat inveti sa faci o chestie bine de tot, nu prea cred ca ar trebui sa iti faci probleme din alte puncte de vedere, iar aici intra si partea de fiscalitate, unde la o firma online sau la ceva prestari de servicii sau marketing afiliat singura grija e sa ai tu rezultate cu ceea ce faci, nu sa te stresezi ca nu s-a trimis raportul din casa de marcat de pe ziua trecuta la anaf si sa nu te viziteze cumva.

In ceea ce ma priveste, stresul m-a pus la pamant in ultimii 3 ani de zile. Firme de distributie care se bat la propriu intre ele, se urmaresc de zici ca au departament pregatit la SRI, controale fara rost, arogante la fiecare institutie, abuzuri la tot pasul si lista poate continua. Exista varianta sa inchid tot dar inca nu sunt sigur. Pana una alta, voi demara un proiect de afiliere in saptamanile urmatoare, sa vedem cum decurge anul asta si de asemenea cum evolueaza si afacerea fizica in sezonul care urmeaza in cateva saptamani. Fiecare element va conta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proudly powered by WordPress | Theme: Journey Blog by Crimson Themes.