Am fost la primul eveniment organizat de XTB si Invest Club

Zilele trecute am fost la un eveniment organizat de XTB si Club Invest in Cluj, dedicat investitiilor de pe bursa. Au fost 3 speakeri, si toti trei au avut un cuvant important de spus si chiar mi-a placut.

A fost vorba despre Bogdan Maioreanu, investitor independet, presedintele Invest Club Paul Maior si Claudiu Cazacu, analist sef la XTB. Nu vreau sa dau o nota evenimentului, dar daca as da, ar fi o nota chiar mare.

Evenimentul a fost chiar bine structurat, singura mea problema a fost ca totul s-a derulat incotinuu si eu cum tin la pauze foarte mult, mi-ar fi placut sa primim macar cateva minute. Oricum, s-a putut iesi afara usor si chiar sa bei niste apa in spate.

Asta pe partea de organizare ca la informatii de calitate, evenimentul a fost pe masura. S-au discutat foarte multe lucruri, insa un subiect intens dezbatut a fost razboiul tehnologic dintre SUA si China si posibila criza.

Intr-un final am inteles si eu mai multe chestii despre faza cu criza. Oricum am ramas tampit cand am auzit ca poate sa apara una serioasa sau pur si simplu doar o scadere si criza de care vorbesc toti, sa nu insemne un colaps financiar pentru multe tari – subiect dezbatut de Claudiu Cazacu de la XTB.

O alta chestie interesanta de la eveniment a fost ca nu s-a incercat absolut deloc nici un fel de vanzare. Prima persoana care a vorbit a si mentionat ca tot ce va spune nu a fost influentat de organizatori. Mai multe persoane prin spate au mentionat de chestia asta, nu am fost doar eu singurul.

Cu siguranta o sa mai merg la evenimentele facute de ei, deoarece am vazut ca au chiar destul de des si informatiile sunt foarte utile, in special pentru incepatori.

Pentru cei curiosi, cei de la XTB, organizeaza mereu astfel de evenimente si chiar le recomand, deoarece informatiile sunt foarte bune, in special pentru cei incepatori.

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer