Turul Islandei cu bicicleta

Turul Islandei cu bicicleta

De data asta, nu e vorba de mine. Eram la job şi un italian mi-a cerut voie să îşi facă ceva de mancare(paste) în zona în care ne ţinem lucrurile deoarece vântul nu era aşa puternic. Ulterior, l-am invitat înăuntru şi uşor, uşor mi-a zis că înconjoară Islanda cu bicicleta. În gândul meu, si eu vreau..:))

Pe urma, în ziua respectivă a venit o furtună şi l-am luat de pe drum cu masina. L-am ţinut la noi peste noapte ca vântul era mult prea puternic. Am tot discutat cu el şi mi-a spus că, toată investiţia ajunge undeva până la 2,000 euro, sau chiar mai puţin. Depinde foarte mult de tine şi de condiţiile pe care le vrei.

Mie mi se pare foarte tare chestia asta şi chiar aş vrea să o fac în anii următori. Deşi Islanda nu are cea mai prietenoasă natură, totuşi dacă îţi place să ieşi din zona de confort, e un lucru foarte bun de luat în considerare.

Bineînţeles, având în vedere că eşti cu bicicleta, cred că e important să dormi doar în cort. De exemplu, tipul ăsta, a dormit 3 nopţi în ceva tuburi de apă care nu se mai folosesc. Deci fără cort, şi-a pus mai multe haine sau paturi sub el. Din ce am înţeles, nu a fost foarte plăcut.:)))

Nu ştiu când, dar chestia e pe lista de lucruri de făcut în vaţa asta, probabil în următorii 2 ani. Toată călătoria durează cam într-o lună, în funcţie de cum pedalezi.

Aici, e ceva normal să vezi oameni pe bicicleta care înconjoară ţara. E foarte uşor să faci asta, deoarece sunt locuri de campat, un singur drum care se întinde în toată ţara şi bineînţeles, noptile în care nu se face întuneric deloc, sau aproape deloc. De vreo 2 saptămâni am văzut o familie pe biciclete, parinţii şi doi copii. Din păcate pentru ei, ploua în acea zi.

Din primele zile în care am ajuns aici, m-am gândit la asta şi dacă totul merge bine, anul viitor am să o fac.

Cristian Ursan

Cristian Ursan

Student, blogger, freelancer şi încerc să fac pe antreprenorul mai nou, scriu pe blog din experienţă personală despre tot ceea ce mă pasionează!

Distribuie prin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *