Stoc nou de cărţi

Dacă tot mi s-au terminat toate cărţile de citit, am zis că e timpul să îmi fac un mic stoc nou de cărţi până dau o comandă mai mare, dacă tot e reducere astăzi, de ce nu..

Bine, nu mi s-au chiar terminat, sunt la ultima, dar săptămâna asta o termin şi măcar să profit de reducerea de azi. Una dintre cele 3 pe care vreau să le achiziţionez, chiar am avut-o dar aşa a fost că mi-a scăpat printre degete. Nu-i problemă, de data asta nu o mai las!

Stoc nou de căţi

Zig Ziglar – De la bine la excelent. Fă-ţi viaţa mai frumoasă – pe asta nu mi-a recomandat-o nimeni, însă cuprinsul mi-a atras atenţia.

Osho. Osho pentru fiecare zi – Am auzit multe despre seria Osho, şi tot am amânat să le încep..până acum.

Osho. Trăieşte periculos – Tot o carte care mi-a atras atenţia de ceva vreme, am zis să o achiziţionez deoarece promite multe.

În principiu, eu mă axez foarte mult pe dezvoltare personală, însa nu e neapărat un criteriu după care aleg cărţile. Oricum, anul acesta, am zis sa îmi măresc mult biblioteca şi o să îmi pregătesc încă o listă de cărti, dar una mai mare pentru lunile următoare.

Revin şi cu nişte recenzii đupă ce le voi citi. Alte recomandări ? 🙂

Cristian Ursan

Cristian Ursan

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

Distribuie prin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *