Mai multe călătorii în 2018

Mai multe călătorii în 2018

Chiar dacă anul acesta am stat doar prin Islanda pe timp de vară, am vizitat o grămadă de locuri prin țara respectivă. Înainte de plecarea mea din România și din Islanda(înapoi în țară), am văzut că sunt tot felul de oferte extrem de avantajoase, așa pe câte un weekend cel puțin.

De aceea, am decis să îmi programez și eu câteva mici vacanțe anul care vine și am și pregătit o mică listă cu locurile în care aș vrea să ajung. Bine, dacă nu găsesc niște oferte bune, nu e problemă, dar dacă ar fi să merg într-un mică vacanță, pe următoarele le-aș alege:

Cipru

Nu știu de ce, dar această insulă, mi se pare foarte interesantă de o vreme așa pentru un city break. Cunosc și multe persoane care merg acolo în vacanțe, și nu cred că fac asta de nebuni.

Roma

Chiar și în acest articol am precizat faptul că aș vrea să vizitez Italia în anii următori. Când voi ajunge acolo, primul lucru pe care îl voi face după cazare, este să mă duc să mănânc niște paste bine făcute.:))

Madrid

Excluzând faptul că am o grămadă de prieteni și cunoștiințe prin Spania, știu ca orașul ăsta chiar are ce oferi. De aceea, îl voi pune pe lista mea de priorități pentru 2018 și sper să ajung într-o perioadă cu fiestele lor.

Antalya

Acum vreo 12 ani am fost în Turcia vreo două săptămâni, însă eram prea mic ca să profit de tot ceea ce oferă țara asta. Si pe lângă asta, eram într-un turneu, deci a trebuit să ascultăm de cei care ne conduceau.

Londra

Acest ultim oraș nu l-am lăsat la final din motive întemeiate, clasarea lor neavând nici o legătură cu ceea ce prefer. Big Ben-ul și celelalte clădiri mă fac să îmi doresc foarte mult să vizitez orașul acesta.

 

Tu ce oraș ai vrea să vizitezi anul viitor?

Cristian Ursan

Cristian Ursan

Student, blogger, freelancer şi încerc să fac pe antreprenorul mai nou, scriu pe blog din experienţă personală despre tot ceea ce mă pasionează!

Distribuie prin

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *