Lucreaza cu mine

Aşadar, deoarece în ultima perioada de timp am finalizat nişte proiecte mai ample, pot prelua noi comenzi, atât pe social media, cât si pe content writing.

 

Social media

1. Instagram

Administrare cont care include cel puţin o postare zilnică(în funcţie de nişă), mesaje către urmăritori, mărirea numărului de urmăritori, interacţiune de orice fel. Totul depinde de nişă şi orice task se va realiza doar manual.

2. Facebook

Administrare pagina de facebook cu una sau mai multe postări pe zi sau pe săptămână, interacţiune cu utilizatori, mărirea numărului de like-uri şi implementare boosturi.

3. Alte platforme sociale(Twitter, Pinterest, Google+)

Administrare cont cu postări zilnice, interacţiune şi mărirea numărului de urmăritori.

 

Content writing

Realizez la comandă diverse articole, materiale de tip text atât pentru site, cât si pentru conturile de social media. Pot fi atât texte informative, cât si articole de marketing, totul în funcţie de proiectul tău.

Nişele sunt diverse iar textele sunt originale şi unice. De asemenea, se pot realiza şi traduceri, de către echipa mea şi bineînţeles, limbile în care se pot realiza texte sunt română şi engleză.

Pentru orice alte detalii, mă puteţi contacta pe mail sau pe facebook.

Cristian Ursan

Cristian Ursan

Student, blogger, freelancer şi încerc să fac pe antreprenorul mai nou, scriu pe blog din experienţă personală despre tot ceea ce mă pasionează!

Distribuie prin