Investiții bursă

Investiții la bursă

De mai bine de un an, tot mă uit pe net când apuc și când pot și citesc tot felul de chestii despre investițiile la bursă. Chiar și în cărțile pe care le citesc găsesc chiar multe referiri la bursă și la beneficiile sale. Bine, presupun ca la început pierzi ceva bănuti, adică ceva mai multi. De riscuri nici nu se mai pune problema, fiind la ele acasă dacă mi se permite sa spun așa.

În ultima săptămână, mă gândeam să îmi pregătesc niște materiale de citit, măcar o lună cel puțin înainte să fac asta, deși inițial mă gândeam la vreo trei cu un ajutor în ceea ce constăau niște sfaturi din partea a unei persoane cu experiență + să adun de peste tot câte ceva bun.

Am auzit de oameni care nu dormeau noaptea din cauza acestor investiții și de tot felul de chestii de genul, însă chiar aș vrea să intru în chestia asta.

De când am revenit în România toamna asta, am impresia că fac tot mai multe chestii așa mai diferite, ceea ce e bine pentru mine, deoarece personal sunt mult mai multumit cu mine și ușor se văd lucrurile altfel, mult mai benefice pentru mine, de aceea bursa o să facă parte din viața mea anul viitor, sau cel puțin o voi studia și analiza mai bine.

Distribuie prin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *