Evoluţie şi persevernţă

Investiţia în propria persoană şi evoluţia

Mulţi vor să aducă de pe cer, luna sau soarele. Am fost şi eu în acel moment şi probabil că majoritatea ma fost. Cel puţin cei care sunt puţin visători şi când se întâmplă un lucru deja se gândesc la imposibil. Nu ca ar fi rau să ai un vis măreţ însă problema constă în propria persoană.

La un moment dat, mi-am dorit cu disperare aproape să câştig şi eu mai mulţi bani, să am succesul altora însă vedeam doar banii în faţă. Nimic altceva. Experienţa m-a învăţat că pentru a ajunge acolo, trebuie să ofer şi eu în schimb ceva. Ca de exemplu, cunoştiinţe. Degeaba ştii cum să umbli cu wordpress, să deschizi un photoshop eventual să pui un text pe o imagine sau să scrii un articol mediocru.

Din punctul meu de vedere, mai bine să fii bun la un anumit domeniu decât să le ştii pe toate. Bine, dacă domeniul în care lucrezi îţi necesită o variaţie de cunoştiinţe atunci e altceva.

Deşi la un moment dat aveam un venit oke din punct de vedere financiar, am preferat să investesc şi mai mult timp în mine, şi mai mulţi bani, renunţând la acea situaţie financiară. Toate alături de ceva riscuri. Rezultatele nu întârzie să apară şi chiar dacă momentan sunt plecat din ţară, având un job, încerc cât pot de mult să mă axez pe lucrurile care îmi plac, asta dupa jobul de 8 ore pe zi.

Cred că asta e una dintre cele mai mari probleme la nivel de individ, pur şi simplu ne dăm seama târziu care e treaba cu succesul şi cu „făcutul banilor în canităţi mari”, că până la urmă, nici naiba nu te plăteşte să stai sau să faci mai mult rău decât bine.

Fie că vorbim de o nouă limbă străină, sau de orice altceva, totul constă în muncă şi evoluţie proprie. Cei care au succes nu îl au degeaba şi nici cei care au milioane de dolari în bancă. Cel puţin asta cred eu.

Cristian Ursan

Cristian Ursan

Student, blogger, freelancer şi încerc să fac pe antreprenorul mai nou, scriu pe blog din experienţă personală despre tot ceea ce mă pasionează!

Distribuie prin

2 comentarii

  • Succesul vine muncind. Nu trebuie sa ne gandim cum sa facem sa vina banii la noi, ci trebuie sa gasim calea care sa ne duca la bani. Daca scopul nostru in viata sunt banii, atunci nu am invatat nimic. Munca cinstita este singura care iti poate aduce beneficii pe termen lung.

    • Cristian Cristian

      Da, cred că aici greşesc cei mai mulţi. Modul de gândire face foarte mult în special la început. Cum înveţi aşa vei face toată viaţa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *