Investesc în bitcoin

Investesc în Bitcoin

Într-un final, m-am decis și asupra acestui fapt. Prietenii mei se căsătoresc, fac copii, iar eu am ales să fac tot felul de chestii pe net. Prima investiție va fi mai mică, și în mod clar în bitcoin, adică până în 200 lei. Vreau să înțeleg prima dată cum funcționează wallet-ul, criptomonedele și pe urmă voi mai investi și alți bani. Mai mulți defapt.

Am vizat încă vreo 3 monede în care vreau să investesc, insă vreau să o fac ușor și cu grijă să nu mă trezesc cu tot felul de surprize. O altă sumă de bani, ziceam aici că o voi investi la bursă, sumă care va ajunge lunar undeva la 200 – 300 de euro. Nu îmi fac eu planuri mari, alții chiar ar zice că e o perioadă periculoasă la bursă chiar dacă totul crește, exact cum a fost prin 2006/2007.

Primul wallet, va fi unul pentru mobil să mă prind de schemă. Pe urmă vom vedea ce și cum. Important e că vreau să experimentez cel puțin chestia asta, deoarece mi se pare că e de viitor și totul se va schimba în această direcție.

Acum aștept confirmarea contului pe un site de exchange la care am văzut că sunt prețuri mai oke iar pe urmă, voi cumpăra și eu, deci în câteva zile voi avea practic acea mică parte dintr-un bitcoin.

Distribuie prin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *