Abonare la newsletter

Introduc abonarea la newsletter

Nu am foarte multi vizitatori pe zi, dar cei care intră frecvent sunt foarte activi pe mail si facebook în special. De asemenea, am pregătite niște articole despre Islanda deoarece văd că e mare bătaie pe astfel de informații + că vreau să mă apuc să scriu despre zona cripto așa mai intens, pe baza experienței mele care e tot mai multă.

Din păcate, o să dureze puțin până mă voi ocupa de blog așa serios ca și Marius, deoarece trebuie să trag tare cu agenția. Mai am de gând sa mă apuc și de promovarea blogului în 2018 prin facebook și altele și de aceea, mi-am propus să fie unul din obiectivele mele principale.

Articolele vor fi împărțite în două tipuri, cele de călătorie, și cele de investiții. Asta pentru că am pregătite câteva destinații pentru anul următor și sper ca de ziua mea să fiu plecat.. cât mai departe.:)

Cel mai probabil mailul o să vină odata pe săptămână, cu cele mai noi noutăți din lumea cripto și cu informații despre cum sa investeștii și chestii de genu. Uneori o să fie mai multe decât pe blog. Ideea e că oamenii o să își poată dacă vor din ambele categorii să primeasca mailuri sau doar din una singură.

Nu cred că o să reușesc să fac asta zilele astea deoarece abia mai strecor câte un articol, abia anul viitor.

Cristian Ursan

Cristian Ursan

Student, blogger, freelancer şi încerc să fac pe antreprenorul mai nou, scriu pe blog din experienţă personală despre tot ceea ce mă pasionează!

Distribuie prin

2 comentarii

  • Mie nu mi se pare că mă ocup așa cum trebuie. Sunt multe pe care le-aș vedea îmbunătățite, dar na, dacă ar produce încât să pot să îmi permit să mă ocup doar de el… Dar nah. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *