Gata cu afilierea

Gata cu afilierea pe .ro

Niciodata nu am fost și nici nu am să fiu de acord cu muncă multă pe bani puțini. Personal, ceea ce se întâmplă mi se pare bătaie de joc. Nu sunt un afiliat cu experiență, nu fac nu știu câte mii de lei pe lună, dar să reduci perioada de recurență la 2 zile, pentru mine nu e oke.

De aceea, după ce am învățat multe chestii anul acesta din afiliere, am decis să mă retrag. Poate o să mai fac afiliere, dar în nici un caz cu Emag, cel mai probabil pe .com.

Oricum am eu destule pe cap cu celelate proiecte, mai ales că situația a început să fie tot mai serioasă și cu agenția. Multe comenzi, oameni pentru lucru pauză.

Cel mai probabil o să îmi vând site-urile sau în cel mai rău caz, schimb magazinele pe care le promovez, dar păcat că nu mi-am scos investiția pe care am făcut-o acum 6 luni.

E un lucru din care am învățat multe chestii, deci nu văd ceva ca fiind rău că am pierdut ceva bani. Cu siguranță nu o să mai fiu pe minus după ce le voi vinde, dar sincer îmi pare bine că am experimentat și asta.

Câte un link o să mai găsiți pe aici, dar fără să o văd ca pe o sursă de venit.

Spor la conversii!

Cristian Ursan

Cristian Ursan

Student, blogger, freelancer şi încerc să fac pe antreprenorul mai nou, scriu pe blog din experienţă personală despre tot ceea ce mă pasionează!

Distribuie prin

4 comentarii

  • Si eu fac afiliere cu emag, dar ma asteptam sa se intample asta. Ma asteptam sa fie o zi conversia, nu 2. In fine, la trecuta modificare de regulament, comisioane, am invatat ca emag nu mai e o prioritate pentru mine.

    Mi-am facut un bine pentru ca de Black Friday nu emag a facut diferenta, ci ceilalti. Eu am propus si pe grupul de afiliere sa se renunte la perdea. Se stie ca sunt magazine care au preturi mai mici. Poate ele vor sa creasca cu ajutorul afilierii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *