Citit în septembrie

Ce am citit în septembrie?

Treaba asta cu cititul am început-o când eram plecat din țară. Prima lună a mers foarte bine, iar a treia puțin mai slăbuț, deoarece majoritatea timpului eram plecat mai mult. Oricum, nu atât de rău încât să mă gândesc că am dat-o în bară. Sunt la a treia carte și mai am înca 10 zile din lună, deci pot să am cel puțin patru cărți citite luna asta.

Ideea e să renunț la obiceiurile care nu mă avantajează, precum uitatul la seriale. Diferența e că cele din luna septembrie au fost mult mai groase, deci aș putea spune că am citit dublu față de noiembrie.

În luna septembrie am citit nu mai puțin de 4 cărți, și chiar dacă am început-o pe a 5-a, de la un moment dat m-a lăsat rece, și am renunțat pentru moment. Nici nu era în sfera mea de interese și priorități. E vorba despre o carte de la Osho, denumită Osho pentru fiecare zi. Vreo 400 pagini. Iar celelalte pe care am reușit să le citesc, sunt:

  1. Osho – Trăiește periculos
  2. Zig ziglar – De la bine la excelent;
  3. Burke Hedges – Conducta de milioane;
  4. Descatușează-ți întregul potențial – Warren Veenman și Sally Eichhorst

Mai am cărți până prin ianuarie, deoarece de Black Friday nu mi-am cumpărat absolut nimic, deci luna următoare urmează o nouă comandă de vreo 10 cărți.

 

Distribuie prin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *