Cate ore lucrezi?

Câte ore lucrezi pe zi?

Momentan, chiar am o perioada foarte încărcată (începând de acum vreo două săptămâni) deoarece trebuie să îmi împart timpul între treburile agenției și ale mele personale, deoarece până voi ajunge să trăiesc din banii pe care îi fac cu agenția, mai durează ani. De aceea, eu lucrez chiar mai mult și pentru mine pe internet, deoarece am început să investesc și în criptomonede și luna viitoare la bursă, deci bagă bani, bagă bani, bagă bani..

Bine, o mare parte sunt din economii, însă trebuie să cotizez și eu + că 10% din venituri îi economisesc.

De aceea, am ajuns să lucrez mult mai mult decât o persoană normală, asta însemnând că dorm maxim 5 ore pe noapte. Bine, nu lucrez 17 ore, că mai fac și altceva în timpul ăla, dar oricum, nu sunt adeptul somnului și nici nu îmi permit momentan să o ard prin pat pâna pe la amiază.

Personal, nu prea cunosc oameni care să se rupă chiar așa cu munca, însă altfel nu știu cum aș reuși. Faptul că îmi place ceea ce fac mă avantajează din start și nu mă oprește din a continua, dar așa cum am zis, sunt adeptul programului foarte încărcat de muncă.

Nu zic că așa e bine să te rupi în trei, dar personal când văd oamenii că fug de la job și până dimineața nu se mai dau jos din pat, nu mă simt foarte bine, adică sincer mi se pare o tâmpenie, mai ales dacă nu ai 40/50 de ani.

Cristian Ursan

Cristian Ursan

Student, blogger, freelancer şi încerc să fac pe antreprenorul mai nou, scriu pe blog din experienţă personală despre tot ceea ce mă pasionează!

Distribuie prin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *