Smartphone nou

Analiză pentru un smartphone nou

Am început într-un final analiza pentru noul smartphone. Nu ma grăbesc, încă sunt în Islanda şi dacă ar fi să îl iau de aici, cred că aş plăti dublu. Poate nu chiar, dar mult mai mult decât în România.

Cel mai probabil îl las de Black Friday, nu că vreau neapărat o reducere, însă nu ma grăbesc foarte tare. totuşi, reducerea e bine venită. Am găsit câteva modele, însă când vine vorba de o astfel de achiziţie, mereu stau pe gânduri dacă îşi merită banii.

Bugetul se învârte în jurul sumei de 2.000 ron însă poate depăsi cu mult dacă e nevoie. Sincer nu vreau să dau mulţi bani pe un telefon, că oricum în maxim 2 ani îl schimb, mă cunosc prea bine.

Sincer nu am nici direcţie încotro, doar că aş prefera să fie un HTC. Unul din ultimele modele, s-a comportat foarte bine doar că am avut probleme partea foto şi video şi a trebuit să îl pasez. Importantă pentru mine e bateria, camera şi rapiditatea. Probabil pentru oricine astea sunt importante:)))

Tu ce telefon folosesti?

Cristian Ursan

Cristian Ursan

Student, blogger, freelancer şi încerc să fac pe antreprenorul mai nou, scriu pe blog din experienţă personală despre tot ceea ce mă pasionează!

Distribuie prin

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *