Unelte online

Am început să folosesc iar uneltele online

Perioada trecută, prin iunie, cu plecarea din ţară, acomodarea şi restul nu am prea activat pe net, defapt am lucrat foarte puţin. Asta mai ales că în primele două săptămâni nu am avut net. Am renunţat la uneltele online, deoarece oricum nu le foloseam. Bine, nici nu profitam de ele la maxim nici îninte, nu ştiu de ce încercam mereu să ţin totul pe hard. Dar tot ce ţine de evidenţă.

Proiectele s-au înmulţit şi pe lângă asta şi clienţii. Nu mai am nici o sansă cu hardul şi sper să mă ţină laptopul ăsta până plec de aici. Deja dă semne de bătrâneţe, deşi nu ar trebui.

Oricum, am revenit iar la câteva unelte online, printre care şi Meistertask. Cred că în ultimul an, cel precizat şi Evernote le-am folosit cel mai mult. Primul pentru ca pot să am o evidenţă săptămânală la tot ce am făcut la un anumit site, cum stau cu comenzile şi dacă am fost plătit iar al doilea, pentru chesiti mici, la obiect.

Am găsit o grămadă pe net, dar până acum cu astea am lucrat cel mai bine. Sunt convins că probabil sunt si mai bune, chiar cu mult dar până le găsesc, astea perfecte, mai ales că sunt gratuite. Poate doar pentru mine astea sunt oke şi mă simt comod să le folosesc, deoarece alţi prieteni folosesc alte unelte online pentru aceleaşi treburi aproape.

Tu ce unelte online foloseşti si de ce?

Cristian Ursan

Cristian Ursan

Student, blogger, freelancer şi încerc să fac pe antreprenorul mai nou, scriu pe blog din experienţă personală despre tot ceea ce mă pasionează!

Distribuie prin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *